Hoe kunnen we helpen?

Hoe wijzig ik mijn PHP-versie?

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Het kan zijn dat je een andere PHP-versie wilt gebruiken dan de versie die standaard geactiveerd is. Via cPanel wijzig je gemakkelijk de PHP-versie.

Stappenplan

Stap 1. Log in op cPanel.

Stap 2. Klik onder de categorie Software op Select PHP Version.

Stap 3. Klik op het dropdown menu, selecteer de gewenste PHP-versie en klik op Set as current om de selectie op te slaan. De standaard PHP-versie staat als native aangegeven.

PHP versie aanpassen

PHP-modules aan- en uitzetten

Indien je niet meer de standaard (native) PHP-versie gebruikt, kan je de verschillende PHP-modules aan- en uitzetten. Dat doe je door een vinkje te plaatsen of weg te halen voor de naam van de module. Wanneer je een vinkje plaatst of weghaalt zal dit automatisch worden opgeslagen en de module ge(de)activeerd worden. Als je de modules wil terugzetten naar de standaard instellingen klik je rechtsboven op Reset to default.

PHP modules

PHP-instellingen wijzigen

Je kan ook de PHP-instellingen wijzigen wanneer je niet de standaard PHP-versie gebruikt. Dat doe je door te klikken op Switch to PHP options. Klik vervolgens op de tekst of het vinkje naast een instelling en voer de gewenste wijziging door. Wanneer je een wijziging maakt wordt dit direct opgeslagen.

PHP options
Inhoudsopgave