STATE OF THE ART WEBHOSTING

Loungeweb

Supersnel hosting vanaf 2 € per maand!

WordPress Hosting

Bij Loungeweb kan iedereen een eigen WordPress-website maken. Of u nu beginner bent of pro. We maken hoogwaardige technologie en diensten toegankelijk. Neem nu uw kans om uw online droom waar te maken. Simpel, veilig en vertrouwd. Loungeweb biedt drie WordPress Hosting pakketten aan. U kiest welk pakket het beste bij u past en wij doen het nodige achter de schermen om alles in gereedheid te brengen.

WordPress is het populairste CMS voor het beheren van websites. Volgens recent onderzoek wordt WordPress gebruikt op 31% van de 1 miljoen grootste websites ter wereld. Het populairste voorbeeld is de website van CNN die geheel op het CMS is gebaseerd. Hoewel de open-source software in de basis nog gebouwd is voor een blog kan er tegenwoordig elk type website volwaardig mee worden gebouwd tot zelfs webwinkels aan toe. Websites worden wel nog steeds opgebouwd uit pages and posts. Dit kan soms bij een niet-blog website lastig zijn.

Bestel nu uw WordPress Hosting voor slechts 10€ per maand. Wij zetten voor u de WordPress Hosting op zodat u kan starten met het bouwen van uw website, blog en of webshop.

WordPress Start

HOSTING

€10 / maand

.BE Domeinnaam Inclusief

5GB Webruimte

Onbeperkt Dataverkeer

Gratis SSL (Let’s Encrypt)

Automatische Updates

3 E-mail Adressen

1 Uur Support *

Incl. BTW

WordPress Plus

HOSTING

€36 / maand

.BE Domeinnaam Inclusief

15GB Webruimte

Onbeperkt Dataverkeer

Gratis SSL (Let’s Encrypt)

Automatische Updates

4 E-mail Adressen

1,5 Uur Support *

Incl. BTW

WordPress Pro

HOSTING

€60 / maand

.BE Domeinnaam Inclusief

25GB Webruimte

Onbeperkt Dataverkeer

Gratis SSL (Let’s Encrypt)

Automatische Updates

5 E-mail Adressen

2 Uur Support

Incl. BTW

WordPress Hosting besteld, wat nu?

Na uw bestelling krijgt u van ons een email met een bevestiging enerzijds dat uw WordPress Hosting is opgezet, anderzijds krijgt u alle nodige logins en wachtwoorden om uw WordPress website op te bouwen.

U weet niet goed hoe er aan te beginnen? geen nood, in uw pakket is er een tijdblok inbegrepen om u op weg te helpen. En eerlijk, wij kijken niet op een minuutje. U heeft de tijd niet om dit allemaal zelf te doen? Geen probleem, wij kunnen dit voor u doen.

Loungeweb heeft verschillende formules waaruit u volgens uw noden en wensen kan kiezen om de opbouw van uw WordPress site, blog en of webshop op te bouwen. 

Contacteer ons gerust, geef aan wat u exact wil op uw website, wij maken een zo correct mogelijke offerte en u beslist. Kijk alvast naar enkele van onze referenties die wij al gemaakt hebben.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. De aangeboden WordPress Hosting pakketten zijn telkens voor een jaar.

* De aangeboden support is enkel geldig bij het bouwen van je WordPress site. Indien u achteraf pagina updates wil uitbesteden, kan u gebruik maken van onze onderhoudspakketten en kiezen uit de voor u geschikte formule.

Wat Onze Klanten Vinden

pistoleeke-portfolio

“Bedankt Tom om onze webshop te vernieuwen. Altijd sta je paraat voor je klanten. Topservice!”

5/5

Marissa

't Pistoleeke
hermosa-portfolio

“Al een tijdje klant en zéér tevreden . Perfecte service ! Knap werk !”

5/5

Paulien

Hermosa
amyfashion-portfolio

“Bedankt Tom voor de zeer gebruiksvriendelijke webshop die je gemaakt hebt voor Amy fashion en je klantenservice !!!”

5/5

Els

AMY Fashion

Interesse in onze diensten?

Neem gerust contact op met ons en bekijken graag de mogelijkheden in wat wij voor u en uw zaak kunnen betekenen.